Termeni si conditii

Termeni generali

www.evidentgroup.ro este magazinul virtual  al SC EVIDENT GROUP SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str.Dragos Voda, Nr.80, Sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/6301/1993, avand CUI RO3645710, numita in continuare Evident Group.

Va rugam sa cititi aceasta sectiune cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.evidentgroup.ro,  Evident Group  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.evidentgroup.ro este proprietatea SC Evident Group SRL.

Evident Group garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.evidentgroup.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Evident Group fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Evident Group SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@evidentgroup.ro. Evident Group  va raspunde sesizarii in maxim 5 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Evident Group exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Evident Group.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC Evident Group SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC Evident Group SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Evident Group nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de Evident Group nu sunt contrafacute.

Evident Group garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Produsele cu durata de utilizare indelungata (aparate de indosariat, ghilotine, trimmere, laminatoare, distrugatoare de documente, ) sunt insotite de certificat de garantie, valabila pe o perioada de 12 luni din momentul emiterii facturii si a receptiei produselor de catre cumparator; toate celelalte produse comercializate nu beneficiaza de garantie. Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familial. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Evident Group. Termenul de livrare al produselor - prin curieri proprii in maxim 24 ore, din momentul receptionarii comenzii, in zilele lucratoare, (in Bucuresti ) sau in 48-72 ore, in provincie, prin reteaua de distributie Dragon Curier. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor la furnizori, timpul de livrare se poate prelungi, cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 150 Lei (fara TVA), transportul este GRATUIT oriunde in tara*

 In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 150 Lei (fara TVA), se va percepe o taxa de expediere de 20 Lei.
Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card).

Exceptii:

  • * Pentru produsele din capitolul “ Hartie Copiator si Imprimanta”, transportul se calculeaza separat in functie de cantitatea solicitata!

 

            Pentru a achita produsele comandate, se pot folosi următoarele modalități de plată:

  • Plata ramburs: produsele se achită la primirea comenzii, curierului, în numerar.
  • Plata prin virament bancar a sumei afișate pe factura proformă, în contul companiei „Evident Group”.  În acest caz, comanda va fi livrată după confirmarea plății.

Prin plata cu cardul: Sunt acceptate cardurile MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron.
Plata cu cardul este disponibila doar la sediul nostru.

 

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate la distanta se pot returna. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Evident Group, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@evidentgroup.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Evident Group pentru utilizarea acestui site.

Evident Group verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

 

2014 © Evident Group SRL. Toate drepturile rezervate.