Livrare si retur

            Livrarea produselor se va face prin curierat rapid, direct la domiciliul dumneavoastră. Daca plasarea comenzii se face pana in ora 15, livrarea se face in 24 ore . Daca plasarea comenzii se face dupa aceasta ora, livrarea se va face in 48-72 ore.

  • Pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 150 lei fara TVA (NU SE CUMULEAZA CU ALTE DISCOUNT-URI SAU OFERTE SPECIALE), transportul este gratuit oriunde in tara, exceptie fac  produsele din capitolul “Hartie copiator si Imprimanta”  pentru care transportul se calculeaza separat in functie de cantitatea solicitata! 
  • Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate, cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar).

 

Politica de retur

 

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau persoana juridica ,beneficiati de retur in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs achizitionat de pe site-ul www.evidentgroup.ro.

 

Pentru a fi acceptat returul,produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:nefolosit ,fara urme de utilizare ,fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile , in ambalajul original sau in cazul produselor pentru care ambalajul original nu asigura transportul in bune conditii intr-un ambalaj suplimentar.

 

Va trebui insa sa achitati costul transportului aferent returnarii produsului si cel al uzarii produsului, daca l-ati utilizat in aceasta perioada. Daca urmele de uzura au rezultat exclusiv din verificarea tehnica si functionala a produsului nu trebuie sa platiti nimic in plus.

 

Pentru returnarea unui produs ,indiferent de motiv puteti transmite cererea dvs. prin email la adresa contact@evidentgroup sau telefonic la numerele de telefon specificate pe site.

 

Returul produselor se poate face direct de catre client sau prin trimiterea acestuia la adresa specificata [Sos. Morarilor , nr 1 (in incinta Postavariei Romane , Sector 2 ,Bucuresti)] cu mentionarea denumirii firmei sau a numelui clientului.

 

Costul transportului pentru retur va fi suportat de catre client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client.

 

Ulterior verificarii produsului returnat,contravaloarea acestuia va fi restituita sau compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

 

Termenul de solutionare a returului este de 30 zile de la data receptionarii acestuia de care Evident Group.

Stocurile si fotografiile sunt orientative.datorita numarului mare de articole stocate ,nu putem garanta actualizarea stocului de pe site in timp real.

 

2014 © Evident Group SRL. Toate drepturile rezervate.