Despre noi

S.C.  Evident Group a luat fiinta in anul 2000 ca o societate cu raspundere limitata,cu sediul social in Bucuresti, avand ca principal domeniu de activitate distributia  produse de birotica papetarie.

Incepand cu anul 2001 ne-am inscris in sistemul de licitatii electronice ,unde in calitate de ofertanti am devenit furnizori de produse de birotica si papetarie si pentru principalele institutii bugetare din tara.

Cifra de afaceri a crescut progresiv, fapt care a condus la decizia de a demara primul import in anul 2003. Incepand cu acest an, Evident Group isi mareste portofoliul de clienti , largindu-si piata de desfacere catre reselleri.

 Pe măsura impunerii produselor societăţii pe piaţă, acest canal de redistributie a luat amploare devenind  furnizor principal in piata de profil, printre cei mai importanti clienti redistribuitori numarandu-se Austral, Dacris, RTC, Top Birotica, Scribant, etc.

 In anul 2005 societatatea noastra a dobandit certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001 : 2001.  Odata cu implementarea acestui management al calitatii , a crescut si nivelul de asigurare al calitatii serviciilor oferite de Evident Group, acest lucru conducand si la nasterea brandului propriu , inregistrat la OSIM in anul 2012 sub numele de “EVOffice”.

Mai tarziu , in anul 2016 a luat nastere cel de-al doilea brand propriu "Willgo" , brand care isi propune sa ofere o alternativa la produse "EVOffice" dar care ofera consumatorului un plus de calitate .

 

 

 

 

 

 

2014 © Evident Group SRL. Toate drepturile rezervate.